Gå til indhold
Dansk
  • Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Kan jeg betale min rejse i rater/hvilke betalingsbetingelser har I, når man booker en rejse?

Ved booking af charterrejse skal du betale depositum senest 7 dage efter, at bookingen er gennemført. Depositum er på 2.500 dkk/person og kan aldrig refunderes. Slutbetalingen skal være os i hænde senest 20 dage inden afrejse.

Ved booking af rejse med rutefly gælder der andre betalingsbetingelser. Her vil vi opkræve betaling for flybilletternes fulde pris samt depositum. Flybilletterne og depositum er aldrig refundérbart. Slutbetalingen af det resterende beløb skal være os i hænde senest 20 dage før afrejse.

Du kan delbetale rejsen, præcis som du gerne vil, både på vores rejser med charter rutefly, så længe vi har modtaget hele betalingen 20 dage før afrejse. Betaling kan foretages med både kort og bankoverførsel. For at betale med kort logger du ind på My Langley og vælger payment.

Bestiller du en rejse (det gælder både for charter og rutefly), hvor afrejsedagen er mindre end 20 dage vil vi opkræve hele betalingen med det samme via betalings-/kreditkort.